Her har du mulighed for at bladre i vores online kataloger.

Foretrækker du et trykt katalog, eller måske at se nærmere på smykkerne, henviser vi til en af vores mange forhandlere: Find forhandler

 

Nyt smykkekatalog

August 2024


Vielseskataloger

Det er vigtigt at jeres kærlgihed til hinanden kommer til udtryk i de kærlighedsringe I vælger.

Mulighederne er mange, og det er et stort og betydningsfuldt valg. Her kan I finde lidt inspiration til jeres valg af ringe.

Besøg en af vores forhandlere, som kan hjælpe jer med den endelige beslutning.

 

Gå på opdagelse og find inspiration

Love katalog

Med dette katalog vil vi give jer et lille indblik i vores smukke klassiske vielseskollektion.

Gå på opdagelse og find inspiration

Wedding katalog

Med dette katalog vil vi give jer indsigt i, hvordan I kan kombinere jeres kærlighedsringe. 


Nyt smykkekatalog 2022

Vi har glædet os meget til at vise dig dette katalog, som emmer af nyheder og inspiration fra vores smykkeunivers, hvor det bærende element er det gode håndværk og de smukke materialer. 

I kataloget viser vi dig vores smukke, håndlavede, klassiske designs med et strejf af tidens tendenser - både moderne og tidløse smykker.

 

 

 


WEDDING

Find inspiration til jeres valg af vielsesringe i vores WEDDING katalog. Her finder I blot et udpluk af de mange muligheder der findes indenfor vielsesringe. 

Se flere vielsesringe her på siden, design selv jeres ringe med ringdesigneren Classic by Nuran, eller besøg en forhandler og få råd og vejledning til valget af de helt rigtige ringe.

 


Nature by Nuran

Nature serien er designet af guldsmed Sanne Worsøe Bach.

Med inspiration fra naturen er smykkerne i Nature serien desigenet med den karakteristiske barklignende overflade og fine blade.

"Nature kollektionen er naturen som jeg ser den, med et strejf af fantasi og kærlighed. Kærlighed til naturen, kærlgihed mellem mennesker, kærlighed til håndværket" - Sanne Worsøe Bach.