Handelsbetingelser

Nuran v/Nuran Kumasci 
Industriparken 7
2750 Ballerup
Danmark 
kontakt@nuran.dk
CVR nr. 21776777
Tlf. 28 89 99 17


Priser
Alle priser er i danske kroner, inklusiv 25% moms. Priserne er dagspriser. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

Betaling
Nuran v/Nuran Kumasci modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard og Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Ved specialfremstilling (f.eks. vielsesringe) vil beløbet dog blive trukket, når fremstillingen påbegyndes.

Nuran v/Nuran Kumasci krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering
Nuran v/Nuran Kumasci  tilbyder gratis levering med Post Danmark til oplyst adresse eller til ønsket pakkeboks. Leveringstiden er ca. 12-14 hverdage..

Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Nuran v/Nuran Kumasci kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af dokumenteret bortkomne leverancer, fremsender Nuran v/Nuran Kumasci naturligvis en ny leverance uden beregning.

Reklamationsret
Nuran v/Nuran Kumasci yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Nuran v/Nuran Kumasci indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres med henblik på reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Nuran v/Nuran Kumasci returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Fortrydelse af køb skal anmeldes til os senest 14 dage efter modtagelsen af dine varer. Fra den dag du anmelder din fortrydelsesret og til vi modtager de returnerede varer, må der ikke gå mere end 14 dage. Meddelese om fortrydelse af køb skal ske på e-mail kontakt@nuran.dk. I din meddelelse skal du tydeligt gøre os opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Bemærk, at fortydelsesretten ikke gælder vores vielsesringe.

Du kan ikke fortyde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen.

Varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til kontakt@nuran.dk

Varereturnering foregår til følgende adresse:

Nuran v/Nuran Kumasci 
Industriparken 7
2750 Ballerup

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Du skal sende dine varer retur til os, så de er os i hænde, senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med forsendelsen og i den forbindelse er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til dig. Manglende originalemballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse af varen, så for at være sikker på at modtage alle pengene retur, anbefales det at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for varer af en høj prisklasse. Udgifterne for returnering af disse varer forventes at beløbe sig til ca. kr. 100,-

Varens stand når du sender den retur: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Med andre ord, du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betrager vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at bevare retten til at modtage hele beløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik: Du må afprøve varen, men ikke tage den i brug.

Refusion

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelese om din beslutning om at fortryde købet. Vi gennemfører sådan en tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.


I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Nuran v/Nuran Kumasci har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.