Ringdesigner

CLASSIC BY NURAN RINGDESIGNER


Skab jeres personlige vielsesringe

Nu kan I selv designe jeres vielsesringe med Classic by Nuran. Gå på opdagelse og leg med de mange muligheder for at skabe de perfekte ringe, der passer til jer og jeres kærlighed.

Oplev de smukke ringe hos en af vores forhandlere
Vores mange forhandlere over hele landet er eksperter i Classic by Nuran og hjælper med gode råd og vejledning. Her kan I se og føle de eksklusive materialer, forskellige overflader, diamantindfatninger og meget mere.


Find forhandler

Så let fra design til virkelighed
Når der trykkes på ”Gem” i ringdesigneren, får jeres ringe et unikt design-ID, så de altid kan genfindes. I kan også printe designet og få det sendt på e-mail. Tag design-ID’et med til en af vores forhandlere, der sørger for, at ringene bliver til virkelighed.

Håndlavet i bedste kvalitet
Hver eneste vielsesring fra NURAN er et lille kunstværk. Alle ringe bliver håndlavet af vores dygtige og erfarne guldsmede. Hver eneste strålende diamant er nøje udvalgt og bliver fattet i hånden.
Billederne i ringdesigneren er derfor kun vejledende og kan ikke matche skønheden i de ægte håndlavede ringe.

Nurans bryllupsunivers
Kærligheden er kernen i Nurans smykkekollektioner. Kreativitet og leg med former og materialer går hånd i hånd med en sand kærlighed til den ypperste forarbejdning og elegant design.


Se flere vielsesringe